Під Семереньками в кукурудзі знайшли труп чоловіка

Не встигли мешканці Семереньок відійти від шоку після трагедії на печах з виробництва деревного вугілля, де в липні цього року там знайшли два бездиханних тіла, як нова смертельна історія потрясла село - в суботу на виїзді з села в  посівах кукурудзи знайшли тіло мертвого чоловіка.
На труп натрапили зовсім випадково - на поле заїхав комбайнерський загін збирати врожай кукурудзи. Вже було під вечір. Раптом один з механізаторів серед густих заростів на землі помітив щось темне. Зупинив комбайн, підійшов ближче і жахнувся - перед ним лежало тіло мертвого чоловіка. Комбайнер, коли б не його уважність, міг би просто перемолотити труп разом з початками кукурудзи. І всі кінці б, як то кажуть, у воду.
Поліція вже відслідила місце і саму жахливу "знахідку". Яким чином труп опинився серед кукурудзяного поля і що цьому передувало, покажуть результати слідчих дій та висновки експертиз. Однак з розповідей місцевих мешканців, які були очевидцями цієї пригоди, труп давнішній - пролежав не місяць і не два. Одна з версій - бездиханне тіло підкинули сюди подалі від справжнього місця злочину. 
Більше того, в Семереньках і Поляному є люди, які підозрюють, що смерть цього чоловіка - частина трагедії, що сталася в їхній сільраді на початку липня цього року, коли біля печей для виробництва деревного вугілля, розташованого на території колишньої тракторної бригади в селі Поляне, знайшли двоє померлих людей - чи то задихнулися вони, чи їх вбили. Слідство по цьому злочину ще ведеться і відповіді на подібні питання немає. Саме тоді по селу ходили чутки, що трупів було не двоє, а троє. Але поховали двох. І ось тепер, можливо, "знайшовся" третій?
За інформацією місцевих - цей третій був мешканцем с. Ницахи, віком 31 рік. Чоловік був з тих, за ким мало кому було потурбуватись. Працював там, де хоча б щось можна було заробити на прожиття. Зокрема, і на тих самих печах, де сталася влітку трагедія. Його мати сама на заробітках далеко від рідного дому. Коли молодий чоловік раптом зник, рідні намагалися його шукати. Але безрезультатно. Думали, він також виїхав шукати кращу долю. 
У поліції поки що від коментарів утримуються. Працюють над розкриттям злочину. З його місця тіло, речі, разом із зразками ґрунту вилучили, як речові докази для проведення судово-медичних експертиз.
Комментариев: 0
Добавить комментарий