Шахраї зняли з банківської картки довірливої жінки біля 30 тисяч гривень

До Тростянецького відділення поліції надійшло повідомлення від 38-річної місцевої жительки про те, що вона стала жертвою шахраїв. 

До жінки зателефонували невідомі, представилися працівниками «ПриватБанку» та повідомили, що її рахунок заблоковано. Для відновлення роботи з сервісами їй запропонували пройти ідентифікацію. Жінка на задумуючись повідомила "працівникам банку" інформацію з отриманого СМС повідомлення. Через деякий час з рахунку потерпілої невідомими особами було знято майже 30 тисяч гривень. По даному факту слідчими відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ст.. 190 ч. 1 КК України. Триває слідство.

Сьогодні в поліції роблять все можливе, аби встановити особи шахраїв та притягти їх до відповідальності. Але наскільки це вдасться - це питання.

- Не будьте надто довірливими. Ким би не представилися невідомі – мобільними операторами, організаторами акції, правоохоронцями, чиновниками, друзями, перш ніж виконувати їхні умови, переконайтеся у достовірності інформації. Пам’ятайте, у аферистів одна мета-виманити у вас гроші і для її досягнення вони використовують будь-які методи. Тож будьте пильними аби не потрапити у шахрайські тенета, - коментує цей випадок т.в.о. начальника Тростянецького відділення поліції Дмитро Станішевський.

Комментариев: 0
Добавить комментарий