Перевищення алкоголю в понад 11 разів зафіксували патрульні в нетверезого водія


Патрулюючи автодорогу національного значення Н-12 «Суми-Полтава», у місті Тростянець, інспектори виявили автомобіль Daewoo Lanos, водій якого порушував ПДР. Зупинивши автівку, за кермом патрульні виявили 39-річного чоловіка з явними ознаками алкогольного сп’яніння. 

Керманич відразу ж погодився пройти огляд на місці, який показав результат 2,28 проміле, а це більш ніж в 11 разів перевищує допустиму норму. Інспектори склали на чоловіка адміністративний матеріал за ст. 130 (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП та відсторонили його від керування.


 Нагадуємо водіям‼️

За керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, а так само відмова особи, яка керує транспортним засобом, від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або щодо вживання лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції передбачена відповідальність у вигляді штрафу в розмірі 10 200 гривень із позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Комментариев: 0
Добавить комментарий