Черговий фартовий виїзд "Тростянця: тепер до Кропивницького

Ця гра для нашої команда стала продовженням традиції вигравати виїзні матчі.
“Олімпік” (Кропивницький) — ФК “Тростянець-2” — 1:3
Чемпіонат України з футболу серед аматорських колективів.
Голи: Мкпасі, 23 — Михтуненко, 3, Курило, 12, Сліпухін, 42 (пен.)
Незабитий пенальті: Акачукву (Олімпік), 75

“Тростянець-2”: Синицин, Дяковський©, Жила, Троценко (Мусієнко, 85), Курило, Стецюк, Сліпухін, Деряпа (Бушля, 73), Михтуненко (Пимоненко, 70), Москаленко (Казарян, 81), Мигаль (Тиєчко, 62). Запасний: Дерев’янко. Головний тренер: Сергій Коритник.

Старт видався дуже вдалим для ФК “Тростянець-2”. Деряпа дав поперечний пас на Михтуненка, Сергій красиво розігрався із Мигалем (той підіграв йому п’яткою) і невідпорно пробив метрів із 15-ти – 0:1. 
Важливо було оперативно закріпити свій успіх. Не дати суперникам отямитися. В цьому гостям допоміг кутовий від лівого прапорця. М’яч відскочив до Курила, і Владислав з близької відстані вбив його в ворота – 0:2.
Утім, Олімпік зараз награє дійсно цікавих африканських легіонерів, нова партія яких прибула із Нігерії. Саме вони розіграли гол у відповідь. Езеані та Онйємаобі протягнули м’яча із глибини, пішов пас на лівий край карного майданчика. Уже там  Кенечукву Крістофер Мкпасі розхитав захисника й красивим ударом у падінні влучив у ближній кут – 1:2. 
Але ще до перерви гості із Сумщини повернули собі перевагу, коли Михтуненко заробив пенальті, Андрій Сліпухін сильним ударом на протихід переграв голкіпера – 1:3. Вже в другому таймі, при штучному освітленні та темній порі, Олімпік міг повернути інтригу в протистояння. Після подачі з лівого краю м’яч влучив у руку комусь із гостей, але Кріс Акачукву Екене не зміг переграти воротаря – Синицин парирував пущений вліво від нього м’яч.
Щодо обласної першості у вищій лізі, то в 15-му турі відбувалося тростянецьке дербі - грали між собою перша і друга команди. Причому, не у себе вдома, а в Охтирці. На стадіоні імені Куца на футбольному полі розпочалися ремонтні роботи - замінюють газон та обладнують майданчик системою поливу.
Сам же матч  між ФК «Тростянець» і ФК «Тростянець-2» пройшов прогнозовано. Друга команда в цьому сезоні явно сильніша, що і довела під час гри.  Три голи В.Курила (48), Ю.Півненка (88) та С.Тієчка (90+1) встановили остаточну суху перемогу фаворитів — 3:0.
Після цієї гри ФК «Тростянець-2» продовжує перебувати на другому місці, набравши 33 очка і відстаючи від «LS Group» на три  (треба додати, що у футболістів В. Сироватки ще одна гра в запасі). Друга тростянецька команда з 23 очками посідає четвертий рядок в таблиці.

Комментариев: 0
Добавить комментарий