Переможний бенефіс від Сліпухіна

Атлет (Київ) — ФК Тростянець-2 — 1:2
Голи: Яковенко, 31 — Сліпухін, 58, 61

Тростянець-2: Синицин, Дяковський©, Жила, Курило, Троценко, Сліпухін, Кубай, Стецюк (Казарян, 80), Мигаль (Тиєчко, 84), Жалдак (Бушля, 75), Михтуненко (Пимоненко, 63). Запасні: Івахненко, Мусієнко Головний тренер: Сергій Коритник.
Попередження: С.Русан, 50, Жалдак, 74, Тиєчко, 90
16:00, 29.09.2019. Київ. Стадіон «Дружба». 300 глядачів, поле 3, +19С
Суддя: Горбенко Євген (Київська обл.)

Успіхи в останніх турах дозволяли "Атлету" всерйоз претендувати на місце в групі лідерів, але в групі знайшовся "Тростянець-2", який теж мав претензії на успіх. Наші футболісти ще в першому таймі провели кілька гострих атак, коли на вістрі опинялися Михтуненко та Жалдак, але довести до вірного їм ніяк не вдавалося. 
Зате "Атлет" після півгодини гри організував стрімку комбінацію через правий фланг. Твердохліб підключив Мовчана, той прострелив на дальню, де  Владислав Яковенко замкнув у дотик – 1:0.
Однак розвинути успіх молодій київській команді не вдалося (моменти були – зокрема, коли м’яч влучив у руку супернику, але рефері не дав пенальті. А після перерви ФК "Тростянець-2" перевернув гру з ніг на голову. Спершу Стецюк після заблокованого удару зкинув м’яча на Сліпухіна так, що той опинився прямо перед воротарем (це 1:1), а буквально через три після довгої передачі від воротаря Михтуненко відпасував на Сліпухіна, а Андрій тут же пробив під поперечину (це 1:2).
Ця перемога допомогла тростянчанам зробити крок вгору в турнірній таблиці, а от "Атлет" відстає від трійки лідерів тепер уже на 4 очки.

Сьогодні тростянчани грають зі своїм сусідом по низу турнірної таблиці - з "Олімпіком" з Кропивницького.



Комментариев: 0
Добавить комментарий