Ямковий ремонт розпочався на дорозі Тростянець-Лебедин

Багато водіїв, які часто користуються дорогою з Тростянця на Лебедин, були у середу – 2 жовтня - приємно здивовані тим, що на цій давно забутій владою і дорожниками ділянці автотраси національного значення, раптом з`явилася шляхово-ремонтна техніка. 

Ямковий ремонт виконує Климентівська дорожньо-експлуатаційна дільниця Сумського облавтодору. За перший день на залатуванні вибоїнь і ям уклали біля двох Камазів асфальту. Працюють старанно, незаладжених місць після себе не залишають. Причому, виконується повний технологічний цикл - від обрукбки ушкодженого полотна, його очищення, асфальтування і закатування котком. Бригадир ремонтників Артем Нагорний пояснює, що працюючи, після себе вони не залишають повирізувані для асфальтування ями на дорогах, які потім доводиться об`їжджати машинам, а хто не встиг – б`ють колеса.

Кілька наступних днів дорожники продовжуватимуть ліквідовувати аварійну ямковість на автошляху до повороту на Білку, далі в бік  Станової і по самому селу. Цього від шляховиків вже давно чекають, аби не допустити подальше руйнування дорожнього покриття і до кінця вбити цю дорогу, на якій було не перерахувати кількість вибоїн. А основне – створити на дорозі безпечний рух транспорту та зменшити аварійність на автошляху.

Комментариев: 0
Добавить комментарий