Дніпро (Черкаси) — “Тростянець-2” — 1:4 - друга перемога і знову на виїзді

Почалося з пенальті, призначеного за те, що під час кутового захисник господарів завалив на газон суперника. Сам постраждалий (а це Антон Москаленко) ударом з позначки не залишив шансів голкіперу. Той метнувся наліво, м’яч пішов горою майже по центру – 0:1. 
Хиткий рахунок протримався до другого тайму, але після години гри ФК “Тростянець-2” зламав опір суперників.
Спершу після навісу Мигаля Москаленко акуратно скинув на Михтуненка, і Сергій обвідним ударом з правої ноги упакував м’яча в ворота – 0:2. А через кілька хвилин, коли Тиєчко набігав на подачу кутового, Молоков зустрів його ліктем – наслідком чого стали пенальті та попередження. Все той же Антон Москаленко чітко пробив з пенальті у лівий від воротаря кут, і хоча Кудін гадав, дістати не зумів – 0:3.
Лише після цього гол престижу вдався дніпрянам. На воротаря виривався Гарнага, але тростянецький Синицин його спинив, от тільки на м’яч, який відскочив на кут воротарського майданчика, встиг Артем Кулик – 1:3. Але розвинути успіх черкасцям не вдалося. Через чотири хвилини гості встановили остаточний, розгромний, рахунок. М.Синицин рукою зачепив Пимоненка, а Андрій Сліпухін хорошим ударом з правої зі штрафного «прошив» стінку й влучив точно в ворота – 1:4.
Друга в сезоні перемога ФК “Тростянець-2” – знову на виїзді. І в турнірній таблиці ми знову повертаємося на сьоме місце.
Комментариев: 0
Добавить комментарий