Шанси - не голи, або ще одна поразка "Тростянця"

Чемпіонат України серед аматорів.
ФК “Тростянець-2” — “ЛНЗ-Лебедин” (Черкаська обл.) — 0:2
ФК Тростянець-2: Синицин, Жила, Кубай©, Курило, Мусієнко (Давиденко, 46), Сліпухін, Стецюк (Півненко, 21), Жалдак, Пимоненко (Мигаль, 46), Михтуненко (Москаленко, 46), Тиєчко (Єсип, 78). Запасні: Цьома, Казарян.
Суддя: Щепотьєв Андрій (Харків)

“ЛНЗ-Лебедин” - один із найтитулованіших клубів ААФУ та своєї Черкаської області, був дуже серйозним випробуванням для новачка чемпіонату України серед аматорів.
Уже від початку зустрічі гості створили кілька моментів – двічі опинявся на ударних позиціях Грицай, одного разу бив головою впритул, але встиг зреагувати воротар Синицин. Був епізод, коли тростянчанин Пимоненко виходив один на один із воротарем і тут виручив воротар Лебедина.
Проте вже під кінець першого тайму ЛНЗ вдалося встановити остаточний рахунок. Спочатку на пас із глибини Балацький зіткнувся із Жалдаком, заробивши пенальті. Віталій Грицай розвів м’яч і воротаря по різних кутах – 0:1. 
А перед самою перервою Поплавка, здалося, давав поперечну саме на Грицая, але той на неї не встиг, зате все той же Балацький різаним ударом сходу розстріляв ворота з лінії карного майданчика – 0:2.
У другому таймі господарі багато атакували, з гри та зі стандартів загрожували воротам. Козаченко відбив могутній удар граючого керівника клубу Єсипа, хороші шанси були у Півненка та Жалдака. 
З трьома очками “Тростянець-2” посідає 9 строчку в таблиці. І наступного туру 1 вересня  наша команда зіграє на виїзді проти черкаського “Дніпра”.

Комментариев: 0
Добавить комментарий