Партію Вакарчука співфінансуватиме директор тростянецької кавової компанії


Партія Святослава Вакарчука "Голос" опублікувала прізвища трьох "донорів, які одними із перших зробили внески на фінансування передвиборчої кампанії". Серед них і Тарас Лукачук, регіональний президент компанії Jacobs Douwe Egberts, підприємство яке у Тростянці займається  зокрема кавою.

У Тростянці Тарас Лукачук людина не нова. Нагадаємо, саме він очолив український підрозділ корпорації Kraft Foods після Юрія Логуша.  Згодом компанія в результаті певної реорганізація була змінилася на Mondelez, яка також займається випуском продуктів харчування під торговими марками Jacobs, Milka, Dirol, Корона, Люкс тощо. Згодом відбулася ще одна реорганізація і з Mondelez виділили кавовий бізнес у окрему структуру.

Сьогодні Jacobs Douwe Egberts - друга по величині кавова компанія в світі (після Nestle) з обсягом продаж біля $ 7 млрд в рік.

Президентом по регіону Східної Європи, Близькому Сходу та Африці Jacobs Douwe Egberts і є Тарас Лукачук. З посади асистента він виріс у директора відділу збуту, нині в його відповідальності бізнес в 20 країнах вартістю біля $ 700 млн.

Крім Тараса Лукачука у трійці перших донорів «Голосу» також Сергій Фурса – інвестиційний банкір, спеціаліст Dragon Capital з продажу боргових цінних паперів та Петро Чернишов – колишній президент компанії "Київстар", засновник спільноти талановитих математиків Kontora Pi.

"Ми вдячні за підтримку усім, хто прагне справжніх змін і довіряє нам їх робити. І нам є що запропонувати у відповідь", – написали у "Голосі".

То ж можна припустити, що у Тростянці вже є виборці партії Вакарчука – в першу чергу ті, хто довіряє політичним смакам свого директора.

Комментариев: 0
Добавить комментарий