АТ «Сумигаз»: в умовах війни надзвичайно важлива підтримка надавачів комунальних послуг


За інформацією АТ «Сумигаз», сьогодні газовики Сумщини працюють в посиленому режимі, відновлюючи зруйновані ворогом мережі, в небезпечних умовах повертають тепло в домівки. За час війни було відновлено газові мережі в понад 100 населених пунктах області. 

Водночас в компанії розраховують, що споживачі сумлінно ставитимуться до оплати за розподіл газу – це кошти на ремонт газорозподільної системи Сумщини та заробітну плату для фахівців газових господарств, які працюють 24 години щодня. Зупинка платежів – це загроза для безперебійної та безаварійної доставки газу до кожного з домоволодінь області, - наголошують в компанії. АТ «Сумигаз» готовий до співпраці, розгляду будь-яких компенсаційних механізмів виплати заборгованості громадян за рахунок бюджетів. 

Сьогодні країна стоїть єдиним фронтом у боротьбі з ворогом. Газовики звертаються до всіх земляків, які мають можливість, зробити платежі: «Коли ви сплачуєте за розподіл газу, ви допомагаєте людям у зруйнованих містах і селах відновити інфраструктуру» - говориться у зверненні АТ «Сумигаз»
Комментариев: 0
Добавить комментарий