Вшанували пам'ять про Героя України

У Сумах співробітники Управління Служби безпеки України в Сумській області взяли участь у черговому етапі проєкту «Олександр Заступник Сумський», який присвячений вшануванню пам’яті Героя України, полковника СБУ Олександра Аніщенка. Даний етап спрямований на налагодження партнерських стосунків між містами Суми та Слов’янськ.


У сумській школі №30 «Унікум» учасники проєкту підготували та відправили у м. Слов’янськ комплекти, які містять пам’ятки з фотографією   Героя та віршем матері Олександра – Зінаїди Миколаївни Аніщенко, підготовлені регіональним підрозділом СБУ, книжки «Олександр Заступник Сумський» та «Казкове місто Суми» зі створеною учнями легендою про Героя України Олександра Аніщенка, а також відео- та аудіоверсії легенди, листи, малюнки та творчі вироби від сумських школярів. Комплекти були відправлені до кожної школи, бібліотеки Слов’янська та  Донецького обласного краєзнавчого музею.

Авторка проєкту Людмила Говійна зазначила, що головна мета заходу – не тільки вшанування пам’яті Героя України, Почесного громадянина Сум полковника СБУ Олександра Аніщенка, а й налагодження партнерських стосунків з містом, захищаючи яке,  він загинув у травні 2014 року.

Комментариев: 0
Добавить комментарий