За січень-червень 2020 року послугами Центру обслуговування платників Охтирського управління скористалися 4056 громадян

У Центрі обслуговування платників Охтирського управління Головного управління ДПС у Сумській області для мешканців території обслуговування Охтирського управління надають повний спектр адміністративних, консультаційних та інформаційних послуг.                              

З початку цього року послугами Центру скористалися понад 4056  громадян.

Найпопулярнійшою є послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Так, упродовж трьох місяців поточного року, в Центрі обслуговування платників реєстраційний номер облікової картки платника податків отримали 704 громадян.

Перелік всіх адміністративних послуг, які надаються у Центрі обслуговування платників, можна переглянути на субсайті Головного управління ДПС у Сумській області.

Нагадуємо, що Центр обслуговування платників Охтирського управління ГУ ДПС у Сумській  управління знаходиться за адресою м. Охтирка, вул. Снайпера, 3. На сьогоднішній день відвідування Центру обслуговування обмежено з метою профілактики, запобігання поширення та мінімізації інфікування коронавірусом працівників територіальних органів Державної податкової служби України, які здійснюють обслуговування платників в центрах обслуговування платників, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19».

На період карантину режим роботи ЦОПОхтирської ДПІ: понеділок – четвер з 10 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв., п’ятниця – з 10 год. 00 хв. до 15 год. 45 хв., перерва на обід – з 12 год до 12. год. 45 хв. Вихідні – субота та неділя   

           Державна податкова служба рекомендує використовувати електронні сервіси.

Електронний кабінет працює постійно (24 години на дату кожного календарного дня), крім часу, необхідного для його технічного обслуговування. Проведення технічного обслуговування  Електронного   кабінету у день, на який припадає граничний строк подання податкових декларацій, та з 8 до 20 години будь-якого іншого календарного дня забороняється.

Робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.



Охтирське управління ГУ ДПС у Сумській області

Комментариев: 0
Добавить комментарий