На Сумщині вже 15 тисяч споживачів контролюють використання газу через Viber-бот


Завдяки онлайн-сервісу Viber-бот на 7104ua клієнти ТОВ «Сумигаз Збут» можуть вільно керувати 5 особовими рахунками, не докладаючи надмірних зусиль.
Зокрема, за допомогою чат-бота 7104ua у Viber 380 тисяч споживачів природного газу Сумщини можуть контролювати стан свого особового рахунку та сплачувати за газ онлайн. При цьому споживачеві в рамках одного акаунту доступна реєстрація одразу п'яти особових рахунків.
До того ж користувачам сервісу доступна функція – завантажувати рахунки за газ у форматі PDF.
Підписатися та користуватися чат-ботом 7104ua у Viber можуть фізичні особи – побутові споживачі природного газу, за умови наявності особового рахунку.
Хто не бажає стояти в черзі і водночас швидко і просто контролювати розрахунки за газ, має відсканувати QR-код через месенджер, ввести номер особового рахунку, суму останнього платежу або номер лічильника газу. Також зареєструватися можна за допомогою детальної інструкції - https://104.ua/ua/gas/id/7104ua-Viber-32605
Окрім Viber одним із найпопулярніших онлайн-сервісів залишається «Особистий кабінет» на сайті 104.ua, де клієнт може написати повідомлення газовій компанії, замовити зворотний дзвінок Контакт-центру, завантажити квитанцію на оплату газу, тощо.
Комментариев: 0
Добавить комментарий