Власники 2715 домоволодінь Сумщини можуть керувати запасом «акційного» газу онлайн

Споживачі газу – учасники акції «Твоя енергонезалежність», отримали унікальну можливість керувати запасом газу онлайн, обирати обсяг газу та період, в який його вигідніше використовувати.

На Сумщині акційною пропозицією скористались 2715 побутових клієнтів, які придбали 2,9 млн куб.м газу про запас. Більш ніж 70% закупок здійснено онлайн. Саме тому інноваційний продукт для керування запасом газу розроблений на платформі Особистого кабінету на 104.ua.
Клієнти можуть самостійно в режимі онлайн обрати період, в який вони будуть використовувати «акційний» газ. Для цього до останнього дня поточного місяця споживання в «Особистому кабінеті» на сайті 104.ua необхідно оформити заявку.
За умовами акції: якщо ціна газу на загальних умовах ПСО нижча, то споживач отримує  газ за меншою ціною та оплачується по ціні ПСО, а запас зберігається.
Якщо споживач використовує ресурс газового запасу, то слід буде оплатити виключно вартість доставки замовленого обсягу газу. Рахунок за доставку споживач отримає на свою поштову адресу, або завантажити в «Особистому кабінеті».
Учасникам акції, які не зареєстровані в «Особистому кабінеті», для оформлення заявки необхідно звернутися до Центру обслуговування клієнтів. Шаблон заявки доступний на офіційному сайті ТОВ «Сумигаз Збут» у розділі Договір постачання природного газуhttps://smgaszbut.104.ua/ua/gas-supply-agreement/id/dogovir-postachannja-prirodnogo-gazu-15812.
Нагадуємо, що користуватися зарезервованим запасом газу можна буде з 1 жовтня 2019 р. по 31 березня 2020 р.
Якщо викуплене в рамках акції паливо буде використане до 1 квітня, споживач зможе докупити необхідні обсяги за ціною постачальника зі спеціальними обов’язками, діючою на той час. Домогосподарства, які не використають передплачений газ, зможуть скористатися залишком коштів.
Комментариев: 0
Добавить комментарий