Тростянчани вдало виступили на турнірі з боксу пам’яті Андрія Реути

Три дні – з 21 по 23 грудня тривав боксерський турнір у Сумах. Присвятили спортивний захід пам’яті Андрія Реути – сумського бійця, який загинув, обороняючи Україну.

Після церемонії відкриття розпочалися півфінальні двобої, за підсумками яких було оголошено бійців, що візьмуть участь у фіналі. У третій і завершальний день відбулися фінальні бої в усіх вагових категоріях. 

Досить вдало виступили спортсмени Тростянецької ДЮСШ. Переможцями у своїх вагових категоріях стали Гавриленко Єгор, Колодяжний Віталій та Велієв Віктор. Срібні медалі вибороли Косьяненко Андрій, Гришин Сергій та Полулях Валерій. Ще один наш боксер - Сапожніков Віктор, виборов бронзу.

Турнір завершиться урочистим нагородженням переможців.

Організатори заходу – боксерський клуб “Суми-Бокс” та громадська організація “Клуб “Шанс” – вважають, що цей турнір є одним з кращих способів зберегти світлу пам’ять про Андрія та його життєвий шлях, сповнений спорту та любові до України.

Андрій Реута був один із тих, хто пішов добровольцем у батальйон “Донбас”. Він зарекомендував себе справжнім бійцем під Іловайськом і недарма саме він став одним з небагатьох, хто увійшов до штурмової групи “Донбас”, яка брала участь у боях під Вуглегірськом, де й сталася трагедія.

Комментариев: 0
Добавить комментарий