Тростянецький ПДЮ на змаганнях з техніки спортивного туризму «Меморіал пам'яті друзів»

Змагання з техніки спортивного туризму «Меморіал пам'яті друзів» стали однією із найбільш яскравих цьогорічних подій, які відбулися у світі дитячо-юнацького туризму області.

Яким би хвилюючим і безнадійним не здавалося сьогодення, є дещо, без чого держава не бачить свого майбутнього і не мислить свого подальшого існування – це діти – здорові, фізично і духовно загартовані спортом і працею, згуртовані єдиними думками і помислами. 

Для цього їм допомагають дорослі у позашкільних закладах. Таких, зокрема, як Тростянецький Палац дітей та юнацтва. Тут дітям створюють умови для самореалізації на всі смаки. А ті віддячують перемогами у різних конкурсах і змаганнях.

12-14 жовтня в районі бази відпочинку «Зелений гай», що в урочищі Крейдище Сумського району, відбувся XXІІ відкритий чемпіонат м. Суми з техніки спортивного туризму «Меморіал пам'яті друзів», присвячений пам'яті сумських туристів і альпіністів. У змаганнях брали участь і вихованці Тростянецького Палацу дітей та юнацтва (керівник О.М.Хижковий).

За підсумками цієї участі юні тростянчани здобули добрі результати. Так, Хижкова Анна – І місце; Коваль Аліна – ІІ місце; Могилевський Максим – ІІ місце; Овчаренко Єлизавета – ІІІ місце. Керівник гуртка О.М.Хижковий у своїй віковій категорії зайняв ІІІ місце у змаганнях серед педагогічних працівників.

Комментариев: 0
Добавить комментарий