На Сумщині громадяни все частіше виявляють боєприпаси часів Другої світової війни

До поліції не припиняють надходити повідомлення про знайдені вибухонебезпечні предмети. Саме на такі «знахідки» впродовж останньої доби натрапили жителі Тростянця та Сумського району.

Так, до Тростянецького відділення поліції надійшло повідомлення від диспетчера Державної пожежно-рятувальної частини УДСНС про те, що на одній з вулиць міста виявлено мінометну міну часів Другої світової війни калібру 120 мм.
 Повідомлення про знайдений старий боєприпас надійшло і до Сумського районного відділу поліції - жителька одного з сіл району в лісовому масиві, на відстані 1,5 км від села, виявила артилерійський снаряд часів Другої світової війни калібру 82 мм.

В обох випадках на повідомлення про небезпечні «знахідки» відразу виїхали правоохоронці та виставили до прибуття працівників саперних підрозділів управління ДСНС поліцейську охорону.
 Поліція застерігає громадян: будьте обережними при виявленні боєприпасів чи вибухових речовин. Старі боєприпаси й досі становлять загрозу для життя i здоров'я громадян. В разі їх виявлення негайно повідомте про це на лінію «102» - цим ви убезпечите себе на оточуючих від смертельної небезпеки.

Комментариев: 0
Добавить комментарий