460 місцевих рад по всій країні ухвалили звернення до уряду з вимогою негайного зниження тарифів. І процес триває

Це найпереконливіший доказ того, що люди розуміють – влада їх дурить. Ніякого реального зниження тарифів не відбулося. Українців змушують платити 9 гривень за кубометр газуі. Місцеві депутати наполягають на впровадженні ініціативи Юлії Тимошенко щодо спрямування на потреби населення газу вітчизняного видобутку та газу із наших підземних сховищ за ціною закупки, що знизить вартість кубометру до 3 гривень.   

У своєму дописі на Фейсбук Юлія Тимошенко подякувала місцевим депутатам за те, що відгукнулися і підтримали цю важливу ініціативу. 
У звернення місцевих громад підкреслюється, що що з грабіжницькими тарифами на газ не миритиметься ані суспільство, ані команда «Батьківщини». Своїм відвертим ігноруванням проблеми уряд лише погіршує непросту ситуацію і ще більше дратує та озлоблює людей, які й без того почуваються обманутими та кинутими напризволяще. 

В "Батьківщині" впевнені, що дуже скоро із вимогою до уряду дати людям справедливі тарифи звернеться кожна місцева рада. А наша фракція наступного пленарного тижня знову вимагатиме від парламенту відкласти всі справи і взятися за розгляд законопроєкту №4680, який за лічені тижні дозволить знизити ціну на газ втричі.     

Національні ресурси мають працювати на людей, а не збагачувати чиновників-корупціонерів!
Комментариев: 0
Добавить комментарий