Тростянецька поліція готова забезпечити порядок на виборах

Поліція Тростянця готова до забезпечення порядку в період виборів у Верховну Раду. Працівники вже переведені на посилений варіант несення служби. 

Про це 18 липня розповів начальник Тростянецького відділення поліції Олександр ГРЕСЬ на брифінгу, за участі представників засобів масової інформації, щодо роботи правоохоронців у період виборчої кампанії та реагування на порушення виборчого законодавства

З його слів, позиція поліції на будь-яких виборах буде незмінною – політична нейтральність, рівновіддаленість і неухильне забезпечення прав учасників.

Питання забезпечення законності стосується всіх без винятку органів державної влади і всіх органів поліції. Відтак, особлива увага поліції відведена забезпеченню публічного правопорядку та безпеки громадян.

Крім цього повідомив, що під охороною поліцейських відбуватиметься процес передачі виборчих бюлетенів до дільничних виборчих комісій. Закінчення передвиборчої агітації, проведення самого голосування та подальше встановлення його результатів – найбільш відповідальний етап виборчої кампанії.

Також повідомив, що основне завдання правоохоронних органів забезпечити належний рівень проведення виборчого процесу: для більш ефективної роботи створені спеціальні робочі групи та оперативний штаб, які працюватимуть в цілодобовому режимі та реагуватимуть на будь-які порушення виборчого процесу.

Насамкінець Олександр ГРЕСЬ додав, що якщо громадяни, у день виборів,  стали свідком будь-якої позаштатної ситуації на виборчій дільниці, потрібно відразу ж звертатися та повідомляти про це голову виборчої комісії, офіційних спостерігачів на виборах та поліцію. Це сприятиме тому, щоб вибори пройшли максимально прозоро, чесно та без інцидентів. 

Комментариев: 0
Добавить комментарий