У Тростянці провели в останню путь полеглого захисника Олександра Кожушка

Війна забирає кращих синів України. Жителі Тростянця Сумської області сьогодні попрощалися з Героєм Олександром Кожушком, який до останнього подиху захищав Україну від ворога у російсько-українській війні.

Знову у жалобі жителі громади, оплакуючи чергову втрату. 17 жовтня 2024 року поблизу населеного пункту Товстий луг Суджанського району Курської області, при виконанні бойового завдання загинув командир відділення одного з десантно-штурмових підрозділів Збройних Сил України старший солдат Кожушко Олександр Олександрович.

Олександр навчався у Тростянці у школі №2, у старших класах ходив до школи №3. Жив нормальним мирним життям, працював на шоколадній фабриці, був чудовим сином, надійним другом, веселим товаришем. Але плани на майбутнє стерла війна.

 

Сотні людей зібралися, аби в останню путь гідно провести Героя. По дорозі від його дому і до самого кладовища люди створили коридор шани й поваги, вставали на коліна, не стримуючи сліз прощалися із солдатом. 

На кладовищі під час траурної церемонії щирі співчуття висловлювали мамі захисника, рідним, родичам і друзям. Молебень за полеглим солдатом відслужив настоятель Вознесенського храму Православної Церкви України протоієрей Олександр Карпець.

Матері в пам`ять про її відважного сина передали Національний прапор України. Поховали Героя під залпи салюту та Гімну України на міському кладовищі №2, що по вулиці 93-ї Бригади.

Пам'ять про Олександра Олександровича Кожушка, його світлий образ та героїчне служіння Україні буде вічно зберігатися в серцях тростянчан. А його душа знайде вічний спокій на небесах. Йому навіки залишиться 28 років… 

Комментариев: 0
Добавить комментарий