У Тростянці за підтримки ЄС вчитимуться роздільно сортувати побутове сміття

Тростянецька громада Сумської області долучилася до екологічного проєкту, в рамках якого здійснюватиме роздільний збір та сортування твердих побутових відходів. Допомагатиме жителям громади у цьому Європейський Союз, який надав гроші на такий проєкт. 

Реалізує проєкт місцева громадська організація "Центр європейської інтеграції Слобожанщини". За кошти донора вже закуплено 15 контейнерів для такого сортування побутових відходів: для скла (колір – зелений), для пластику (колір – жовтий) та для паперу (колір – синій). Дані контейнери вже розміщені на кількох майданчиках у нашому місті:  вул. Лісна, вул. Заводська, вул. Відродження України та вул. Татаренка.
В рамках даного проєкту Тростянецька громада дотримується двох основних напрямків ЄЗК, а саме: досягнення амбіцій громади щодо нульового забруднення для чистого довкілля та збереження та відновлення екосистем та біорізноманіття громади. На даний момент, в рамках реалізації проєкту громадська організація «Центр Європейської інтеграції Слобожанщини» проводить онлайн-опитування, щодо важливості даної ініціативи для громади, кожен бажаючий може перейти за посиланням та поділитися своїми думками щодо важливості екологічних ініціатив для громади. Опитування є повністю анонімним: https://forms.gle/zP3hS4uDZuqWnSDcA  

 
Комментариев: 0
Добавить комментарий