Домашня поразка "Тростянця" від столичного "Локомотива"

У черговому турі чемпіонату України з футболу серед команд Другої ліги ФК "Тростянець" приймав київський "Локомотив". Вже на п`ятій хвилині гри нападник гостей Тимур Тітаренко після кутового першим зустрівся із м`ячем і вдало переправив його головою у сітку воріт господарів. Гол став єдиним і переможним моментом цієї гри.

Був напівмомент у тростянчан у першому таймі. Однак А.Сліпухін з досить близької відстані пробив поверх перекладини.
Другий тайм тростянчани грали в більшості. Але ні чисельна, ні позиційна переваги не допомогли їм бодай зрівняти рахунок.
Тренер ФК “Тростянець” потім скаже, що особливого прагнення у його команди загострити гру не було. “Якщо за 95 хвили гри, враховуючи додатковий час, не наносити ударів по воротам, то про які забиті голи можна говорити. Все, що робилося нами на футбольному полі, робилося до штрафного майданчика”, - каже Бакалов, наче не його обов`язок налаштувати команду на гру.

У свою чергу тренер  "Локомотива" Іван Лазаренко розповів, що вони серйозно налаштовувалися на цю гру і як грати проти "Тростянця", вони знали. Футболісти виконали настанову  тренера, зберігши рахунок.

Після виїзної перемоги столичний "Локомотив" займає п`яту позицію у групі "Б". ФК "Тростянець" - на дні, у товаристві таких же аутсайдерів - "Ниви"  та "Металіста1925-2". До речі, у наступному турі у "Тростянця" буде шанс все ж досягти домашньої перемоги, 13 жовтня прийматиме передостанню команду чемпіонату - "Ниву".

Комментариев: 0
Добавить комментарий