У Тростянці провели в останню путь воїна Олександра Парфьонова

Тростянець, що на Сумщині, в жалобі. Тут сумують за відважним земляком Парфьоновим Олександром, навідником танку одного з батальйонів ЗСУ. 27 вересня цього року, виконуючи бойове завдання, воїн загинув на Донеччині.

В останню дорогу Героя проводжали сотні тростянчан. Спочатку в центрі міста, біля каплиці Всіх святих, що на Вічевій площі, відбулася громадська панахида. Під час неї заупокійне богослужіння провів благочинний Тростянецького церковного округу ПЦУ протоієрей Роман Кулішов. Після цього траурна процесія вирушила вулицями міста до кладовища №2, що по вулиці 93-ї Бригади. 

52 роки прожив мужній захисник. Навчався у школах №2 і №3, працював на цукровому та машинобудівному заводах. Мріяв про світле і мирне життя. Був справедливим і чесним, гарним сім`янином, коли почалася велика війна, показав себе справжнім патріотом України. Казав, що має захистити від російської нечисті свою родину, землю, Батьківщину.

Увесь шлях до цвинтаря, обабич дороги на колінах проводжали Героя вдячні жителі Тростянця. На кладовищі слова вдячності захисникові і співчуття всій його родині висловили офіцер Тростянецького районного територіального Центру комплектування та соціальної підтримки В’ячеслав Заброда, секретар виконкому міськради Алла Костенко. Доньці Героя в пам`ять про її батька, відважного захисника - передали Національний прапор України.

  

Протоієрей ПЦУ Роман Кулішов провів молебень за душу покійного героя, після чого його тіло віддали землі. Душа солдата знайшла спокій на небесах. 

Поховали Олександра Парфьонова під залпи салюту та Гімну України.

Комментариев: 0
Добавить комментарий