Мер Тростянця тиждень працюватиме у Вашингтоні у складі урядової української делегації

Тростянецький мі­сь­кий голова Сумської області Юрій Бо­ва отримав офіційне запрошення від Центру стратегічних і міжна­родних досліджень (CSIS), округ Колумбія, на тижневу поїздку у складі української де­легації до столиці США – Вашингтону.


Українська делегація вже взяла  уча­сть у конференції на те­му: "Ведення бізнесу в Україні 2024: розбу­дова безпеки України через модернізовану економіку", яка відбу­лася у Вашингтоні   25 вересня. Там  брали участь україн­ські лі­дери уряду, міс­цевого самоврядуван­ня, біз­несу, представ­ники адмі­ні­ст­ра­ції Байдена та Кон­гресу США, транснаціона­ль­них кор­порацій. Мета між­на­род­ного за­ходу - сприяти віднов­ленню України через цілесп­ря­мовані диску­сії з питань енерге­ти­ки, оборони, відбудо­ви”.

“Працюватимемо по різним напрямкам. Насамперед, розбудо­ва українських міст, по­шук інвесторів, парт­нерів, зустрічі з політи­ками, представниками агентств, щоб переко­нати, що Україні пот­рібна допомога”, - прокоментував мер Тростянця у відео на фоні Білого дому. 

Комментариев: 0
Добавить комментарий