Тростянецький суд взяв під варту підозрюваного у грабежі

Слідчим відділенням Тростянецької поліції Сумської області розслідується кримінальне провадження відносно чоловіка, який підозрюється у грабежі. 

Встановлено, що 9 вересня 2024 року у вечірній час, перебуваючи на подвір'ї господарства свого знайомого у місті Тростянець, після спільного вживання алкогольних напоїв з власником господарства та його товаришем, чоловік заволодів мобільним телефоном останнього, завдававши, при цьому, йому кількох ударів відкритою долонею правої руки в обличчя. Унаслідок грабежу власнику майна завдано матеріальної шкоди на 5799 гривень. Наступного дня після затримання, працівники поліції під час обшуку виявили у чоловіка мобільний телефон. 

Підозрюваному 11 вересня 2024 року повідомлено про можливе вчинення ним кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 186 ККУ, за яке передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Підозрюваний та його захисник були проти застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою, просили застосувати більш м'який запобіжний захід. Натомість слідчим суддею 12 вересня 2024 року було задоволено клопотання слідчого про запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.
Ухвала суду не набрала законної сили та може бути оскаржена в апеляційному порядку.
Комментариев: 0
Добавить комментарий