Відкриття комунальної аптеки мер Тростянця попросив зробити до дня ... його народження

На останній сесії Тростянецької міської ради Сумської області було повідомлено, що всередині липня цього року відбудеться відкриття першої в громаді комунальної аптеки. Приватних в місті багато, а ось комунальних – не було. То ж у такий спосіб місцева влада вирішила створити конкурентне середовище для зменшення цін на медикаменти. В комунальній аптеці пообіцяли найдешевші ліки. Плюс в кожному старостаті при фельдшерських пунктах від цієї аптеки повідкривають аптечні кіоски. 


Міський голова Юрій Бова після почутого в серцях попросив зробити відкриття аптеки до 16 липня - до дня його 52-річчя.

  • Давайте до 16 липня ми це постараємось зробити, зробіть мені подарунок і всій громаді. Щоб ми це запустили, - звернувся міський голова до директорки комунального аптечного закладу Лілії Гонтар.

На сьогодні комунальна аптека вже готова. Обладнання встановлене. Персонал підібраний. Найскладніше було знайти кваліфікованого провізора. Кажуть - вже є. Тепер справа за ліцензією - і можна відкриватись. Розташована аптека на території Центру первинної медицини. То ж, після прийому лікарів відразу буде де купити ліки. 

Цікаво, що слідом за відкриттям комунального аптечного закладу, її філіали у формі аптечних кіосків відкриють у фельдшерських пунктах більшості старостинських округів – в селах Білка, Мартинівка, Буймер, Солдатське, Кам`янка, Станова. А також в кожному мікрорайоні міста. 

  • Побачимо, що вийде. Дочекатися залишилось буквально пару тижнів, - націлив мер.

Загалом на ремонт комунальної аптеки в Тростянці було витрачено з міського бюджету біля 700 тис. грн., статутний фонд цього комунального закладу складає 950 тис. грн.

Комментариев: 0
Добавить комментарий