Благодійний фонд «Карітас України» допомагатиме вимушеним переселенцям на Тростянеччині

Тростянецька громада Сумської області отримала ще одного надійного партнера у підтримці вимушених переселенців та інших найбільш вразливих категорій населення. Міська рада уклала угоду про співпрацю з благодійним фондом «Карітас Суми», який активно допомагає людям, що опинились у складному життєвому становищі. 


«Карітас Суми» – регіональна структура на Сумщині міжнародної благодійної організації «Карітас України». З початку повномасштабного вторгнення ця організація не стоїть осторонь від допомоги ВПО та іншим мешканцям, які постраждали від війни. Документ про довгострокове співробітництво підписали Тростянецький міський голова Юрій Бова та директор «Карітас Суми» Олександр Дядя. 

У планах спільних дій кілька напрямків. Зокрема, підтримка та допомога особам, дітям з інвалідністю та сім’ям, які найбільше постраждали від війни, реалізацію програм і проєктів у галузі соціального захисту, інклюзивної освіти, гуманітарної допомоги та інших можливих напрямків співпраці.

  • Ми разом з «Карітас Суми» зобов’язуємося підтримати тих, хто найбільше постраждав від війни, особливо вимушених переселенців, дітей з інвалідністю та їх сім’ї, – прокоментував Юрій Бова, - Ми вдячні за підтримку і довіру «Карітас Суми», які допомагають нам не тільки зберегти надію на майбутнє, але й уже зараз реально вплинути на життя людей тут, у Тростянці.

Документ відкриває нові можливості для спільних ініціатив, які сприятимуть створенню безпечного та підтримуючого середовища для мешканців Тростянецької міської територіальної громади.


Матеріал підготовлений завдяки фінансовій підтримці Української Асоціації Медіа Бізнесу за гроші “Німецького Фонду Маршалла з США” та “Українського Медіа Фонду”
Комментариев: 0
Добавить комментарий