Футзалісти з Сум стали віце-чемпіонами України серед ветеранських колективів

Фінішував чемпіонат України з футзалу серед ветеранських команд вікової категорії 60+. Змагання тривали протягом квітня і травня. Успішно виступили спортсмени команди з Сум «Ніколь-Технологія», які в підсумку посіли друге місце

Турнір проводився під егідою Федерації футзалу України та міністерства молоді і спорту. Команди провели свої ігри у два етапи – у квітні та травні. Географічно чемпіонат був представлений командами з усіх регіонів України – Києва, Харкова, Одеси, Сум, Хмельницького, Умані … Всього – десять футбольних колективів. Команда з Сум – «Ніколь-Технологія», укомплектована достатньо професійними виконавцями, які в молоді роки грали у відомих українських командах. Наприклад, капітан Борис Шуршин є майстром спорту, був гравцем «Дніпра», брати Анатолій та Василь Єрмаки – виступали за «Нафтовик», більшість гравців з Сум – це футболісти колись відомої команди «Фрунзенець». А ворота захищав досвідчений Юрій Слабоспицький з Тростянця.


Лише одного разу протягом всього чемпіонату сумчани поступалися – команді «Київ» 1-3, була ще одна нічия, а решта – то перемоги. Набравши в підсумку 19 очок, «Ніколь-Технологія» посіла друге місце в чемпіонаті України. Трійку призерів замкнули «Крила Поділля» з Хмельниччини.

Попереду у сумчан – розіграш кубка України, який пройде влітку. А ще четверо наших гравців відібрані до складу збірної команди України на чемпіонат світу серед ветеранів -  це Борис Шуршин, Василь Єрмак, Сергій Бараник і Юрій Слабоспицький. Мундіаль пройде в одній з азійських країн.

Комментариев: 0
Добавить комментарий