Відомий футбольний фахівець тренуватиме клуб другої ліги з Тростянця

   Футбольний клуб другої ліги «Тростянець» Сумської області оголосив про призначення головним тренером команди відомого вітчизняного фахівця Юрія Бакалова. На минулому тижні цю інформацію підтвердив президент футбольного клубу «Тростянець», міський голова Тростянецької громади Юрій Бова.

- Той тренерський склад, який попередньо працював, поставлені завдання не виконав. Ми мали розмови з різними людьми і вийшли на Юрія Бакалова. В принипі – домовилися. Він подивився інфраструктуру, обговорили плани, - прокоментував Ю.Бова.

Юрію Бакалову 58 років. За кар`єру тренував київський «Арсенал», черкаський ЛНЗ, ФК «Львів». Останнім місцем роботи Бакалова був львівський «Рух», де він донедавна керував клубною академією.

Нагадаємо, в цьому році ФК «Тростянець» провів провальний сезон. З жовтня минулого року клуб не вигравав. В останньому турі чемпіонату вдома приймав столичну «Чайку». Тростянчани знову програми – 0:2. У 25 матчах чемпіонату України ФК «Тростянець» здобув 5 виграшів, 6 нічий і 14 разів програвав.

Комментариев: 0
Добавить комментарий