Компанія «Грузар» запровадила соціальний проєкт з безкоштовного обслуговування переселенців

Останнім часом перевезення вантажів для мешканців прикордонних територій Охтирського району Сумської області стає життєво важливим процесом. Багато родин через постійні обстріли їхніх населених пунктів армією терористів рф, вимушені переїжджати в більш безпечні місця. І допомогу у перевезенні особистих речей переселенцям надає українська транспортна компанія «Грузар».

Ця компанія вже більше п'ятнадцяти років активно працює на ринку вантажоперевезень по всій Україні. У березні 2024 року компанія розпочала реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім’ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії. Вся програма абсолютно безкоштовна. Команда компанії "Грузар" не бере ніяких коштів з ветеранів та переселенців і закликає всіх, хто потребує допомоги у цей нелегкий час, не соромитися звертатися до них. 

«Команда готова надати підтримку в цей важкий період та зробити все можливе для переселенців і ветеранів. Разом - до перемоги!» - повідомляється в компанії.

По цій соціальній програму протягом 2024-2025 років компанією планується надати допомогу близько 3000 сім`ям, здійснивши орієнтовно біля 10 тис. перевезень різних вантажів. Для отримання транспортної допомоги потрібно заповнити онлайн-анкету та надати підтвердження статусу ВПО або УБД. 

Комментариев: 0
Добавить комментарий