На Тростянеччині школярам з родин ВПО подарували сучасні рюкзаки


   Тростянецька громада Сумської області успішно співпрацює з багатьма благодійними структурами для залучення допомоги родинам вимушених переселенців. Нещодавно свій внесок у підтримку дітей з родин ВПО зробила благодійна організація «Світло надії». 


   Її співробітники привезли для молодших школяриків, які переселилися у Тростянецьку громаду з початку повномасштабної війни, зручні і красиві рюкзаки. Їх наповнили різним канцелярським приладдям: зошитами, альбомами для малювання, кольоровими олівцями, фарбами тощо. Першими шкільні ранці отримали школярі з родин вимушених переселенців міській школі №3 (на фото). Зокрема, тут навчається 13 учнів 1-4 класів, що належать до категорії ВПО. Ці діти завітали до школи разом з батьками і в теплій атмосфері, в колі педагогів, батьків і учнів отримали приємні і корисні подарунки. Решта рюкзаків були роздані в інших школах Тростянецької громади, де також навчаються діти молодших класів з родин внутрішніх переселенців.


   Треба сказати, що в листопаді 2023 року було укладено меморандум про співпрацю між Тростянецькою міською радою та благодійною організацією «Світло надії» для надання соціальної, медичної, психологічної допомоги дорослим та дітям громади. Дана акція пройшла у межах проєкту «Рівний доступ: подолання освітніх барʼєрів», що реалізується БО «Світло надіі» за фінансової підтримки благодійної корпорації з Великої Британії WORD VISION INTENATIONAL.

Комментариев: 0
Добавить комментарий