Допомогли в біді: Тростянецька громада роздала гуманітарну допомогу біженцям Великописарівської і Краснопільської громад

   У Тростянці Сумської області біля ста вимушених переселенців, які переїхали в це місто з прикордоння Великої Писарівки та Краснопілля, отримали набори гуманітарної допомоги, в які увійшли продуктові набори, побутова хімія, предмети особистої гігієни.
    Акція була проведена, аби підтримати громадян, які переселилися до Тростянецької громади з прикордоння Сумщини. Адже в біді треба ділитися. Якраз доречною тут стала допомога продуктами харчування, миючими та гігієнічними засобами, речами першої потреби, які привезли до Тростянця представники «Київського форуму волонтерів». Учасники декількох волонтерських організацій, об’єднаних у громадську спілку «Київський форум волонтерів», заповнили вантажівку крупами, макаронними виробами, тушонкою, консервацією й іншими харчами та важливими в побуті речами.
  

 У вівторок, у спортзалі міської школи №1, який тимчасово перетворився на гуманітарний штаб, видавали гуманітарну допомогу переселенцям з Великописарівської та Краснопільської громад. Здійснювали це співробітниці місцевого відділу соціального захисту населення та працівниці школи. 
За день гуманітарну допомогу отримало 99 родин переселенців з двох сусідніх громад. 

- Кожний представник родини, чи самотня людина отримує продовольчий та гігієнічний набори, які ми попередньо сформували, а потім ще самостійно оглядає гуманітарні продукти та речі й бере додатково те, чого потребує, - розповіла начальниця відділу соціального захисту населення Світлана Соболь.
Комментариев: 0
Добавить комментарий