Вимушені переселенці Тростянця отримали гуманітарну допомогу від міжнародних благодійників

   Майже півтори тисячі продовольчих гуманітарних наборів, які містять у собі продукти тривалого зберігання: олію, крупи, макаронні вироби, м’ясні та рибні консерви, передали сьогодні для вимушених переселенців Тростянця Сумської області волонтери Благодійним фонду Global Empowerment Mission Ukraine, який діє у партнерстві з Фондом Говарда Дж. Баффетта. Також спільно із представниками Благодійного фонду «GEM» прибула до Тростянця і волонтерка із Канади Лаура Аллен. Вона привезла насіннєвий матеріал.

   Допомогу для людей, які втратили свої домівки через війну, зустріли на Вічевй площі  біля Круглого двору представники місцевої влади та самі вимушені переселенці, яких завчасно попередили про отримання гуманітарної допомоги. Волонтери з великим задоволенням особисто долучилися до роздачі допомоги внутрішнім переселенцям. 

Більшість людей, отримавши пакунки, відразу ж підходили до представників благодійних організацій, дякували за підтримку і допомогу. Від імені всієї Тростянецької громади це також зробили Наталія Ковальова – секретар міської ради та Максим Синявін – заступник міського голови. 


  •  Тростянецька міська рада намагається надавати максимальну підтримку внутрішнім переселенцям, яких з кожним днем усе більше прибуває до нашої громади з прифронтових та постраждалих від війни територій України. Дуже приємно, що в цьому нам допомагають міжнародні парнери. Дякуємо їм за підтримку, за співпереживання за таку важливу для кожного переселенця допомогу, - сказала Наталія Ковальова.
Комментариев: 0
Добавить комментарий