У Тростянці відновлюють житловий будинок для тридцяти родин

Багатоповерхівка по вулиці Нескучанська, 9 – одна із житлових будівель, яку відновлюють у Тростянці Сумської області. П’ятиповерхівка була сильно пошкоджена внаслідок обстрілу російськими танками. 30 сімей втратили своє житло.
  
Кілька квартир були зруйновані повністю, у деяких пошкоджені стелі, перегородки. Вибуховою хвилею практично у всіх квартирах вибиті вікна та двері.
   
Ремонтні роботи у багатоповерхівці стартували восени минулого року. Будівельники виконали роботи з монтажу цегляної кладки стін горища та плит перекриття п’ятого поверху. Наразі проводяться роботи з утеплення горища, монтаж цегляної кладки вентиляційних каналів на покрівлі та улаштування монолітного залізобетонного перекриття між 3 та 4 поверхами. Розпочато підготовчі роботи з монтажу металопластикових конструкцій.
   
   Надалі заплановано зробити улаштування плит покриття покрівлі. Підготовлені стіни для нанесення штукатурки. Будівельники також утеплять стіни фасаду, горища та підвалу, замінять двері й вікна. Крім цього, в будинку облаштують найпростіше укриття і доступ для маломобільних груп населення.
Повністю завершити відбудову планується до серпня 2024 року.

вебсайт/обліковий запис створений та обслуговується за фінансової підтримки Європейського Союзу. Його зміст є виключною відповідальністю Редакція газети “Новини Тростянеччини Тиждень”  і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу
Комментариев: 0
Добавить комментарий