Рішенням Тростянецького суду взято під варту чоловіка, підозрюваного у крадіжці ікон

 
  Вчора рішенням Тростянецького районного суду Сумської області було взято під варту чоловіка, який підозрюється у вчиненні крадіжки ікон з приватного домогосподарства.
   З клопотанням про взяття підозрюваного під варто 19 лютого 2024 року до суду звернувся слідчий поліції. Він просив застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно 39-річного мешканця міста Харків. 
Своє клопотання мотивував тим, що слідчим відділенням Тростянецької поліції розслідується кримінальне провадження відносно чоловіка, який за версією слідчого підозрюється у тому, що в ніч з 8 на 9 лютого 2024 року, проникнувши шляхом пошкодження вхідних дверей до господарства, розташованого у місті Тростянець, викрав дві ікони. Викрадене майно чоловік збув в місті Харкові, за що отримав гроші. Унаслідок крадіжки власниці майна завдано матеріальну шкоду на заявлену нею суму близько трьох тисяч доларів США.        
Підозрюваний щодо вирішення заявленого стосовно нього клопотання про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою поклався на розсуд суду.
Слідчим суддею О.Огієнко 20 лютого 2024 року було задоволено клопотання слідчого, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою застосовано до чоловіка строком до 19 квітня 2024 року включно, із правом внесення застави.
За вчинене кримінальне правопорушення передбачено покарання у виді позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.
Ухвала суду ще може бути оскаржена до Сумського апеляційного суду протягом п’яти днів з дня її оголошення.
Комментариев: 0
Добавить комментарий