Доки на вулиці сніжить, в Тростянецькій поліклініці ведеться внутрішній ремонт

   У Тростянці Сумської області, в рамках урядового проекту відновлення зруйнованих російською армією об`єктів, відбудовується дев`ять різних об`єктів. Три з них - по міській лікарні, яку в березні 2022 року під час окупації міста російські танки розстрілювали впритул. Тоді чи не найбільше постраждала будівля поліклініки.

   Сьогодні тут активно ведуться відновлювальні роботи. Доки на вулиці сніжить, ремонтники зосередилися на виконанні внутрішніх робіт, які незалежні від погоди. Роботи ведуться на всіх трьох поверхах. Вже змонтовані основні мережі комунікацій - вентиляція, опалення, електромережі. Виконуються цементно-піщані стяжки підлоги та стелі, шпаклювання та штукатурення стін. Після демонтажних робіт приступили до облаштування перегородок. Водночас утеплюється цокольна частина будівлі, горище. На черзі - облицювання плиткою стін і стелі.

Завершити відбудову поліклініки в Тростянці планують у серпні 2024 року, повідомили в Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Сумській області.


вебсайт/обліковий запис створений та обслуговується за фінансової підтримки Європейського Союзу. Його зміст є виключною відповідальністю Редакція газети “Новини Тростянеччини Тиждень”  і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу
Комментариев: 0
Добавить комментарий