У Тростянці дорога після ремонту перетворилася у багнюку

Мешканці вулиці Радомлянської, що у Тростянці Сумської області, попросили місцеву владу відремонтувати найбільш критичні ділянки вуличного дорожнього покриття. Особливо, біля автобусної зупинки, а також на місці, де розташований дитячий ігровий майданчик. Тут дорога дійсно була проблемною - баюри, ями, калюжі. В деяких місцях навіть машини застрявали.


- Я зверталася до міської ради, до нашого депутата Руслана Бови. Він приїжджав до нас у п`ятницю і після того комунальники позасипали нам ями. Тільки невідомо чим. Наробили на вулиці такого, що тепер люди і самі не раді, що звернулися за допомогою. Замість твердого покриття на нашій вулиці - багнюка, - говорить жителька вулиці Радомлянської Надія Крамаренко.

  

Ми побували на місці, де комунальники провели так званий ремонт дороги. Там, де вони робили підсипку - скрізь суцільна грунтова жижа, з якої видніються рештки асфальту. Очевидно, що з центральної автотраси привезли відходи, які знімають дорожники "Автомагістраль-Південь". Тільки там кладуть новий асфальт. А сюди везуть брила старого асфальту, шматки залишків незрозуміло яких фундаментів і просто землю з під дорожнього полотна. 

Після рясних дощів, якими "порадувала" нас погода останнім часом, ділянки дороги по вулиці Радомлянській стали ще проблемнішими і непрохідними, рівно як і непроїзними. Одним словом - дорога перетворилася на місиво з води, землі і битого асфальту - тобто багнюку.

Вийти з подвір'я біля "відремонтованих" ділянок дороги неможливо, хіба в гумових чоботях. Люди самі коло своїх подвірь наклали автомобільних шин, аби не пускати рух машин під самими їх дворами. Але водії машин, які проїжджають, виходять і скидають ті шини вбік, і їдуть прямо по клумбам, під парканами.

Є посеред вулиці місце, де розташовані трансформаторна станція та дитячий ігровий майданчик. Там взагалі утворився басейн з кількох озер. 

Крайніми, як завжди, опинилися жителі вулиці Радомлянської. Більшості з них не оминути багнюку, створену комунальниками міськради. А комусь потрібно добиратися на роботу, комусь вести дітей до школи чи дитсадка. І навіть на автомобілі не просто проїхати тими проблемними місцями. Тепер вже час просити не ремонт дороги, а щоб на вулиці чергував трактор, який би витягував на дорогу автомобілі, які застрягають в багнюці.


Комментариев: 0
Добавить комментарий