З 1 листопада "Укрпошта" розпочала передплатну кампанію на 2024 рік.


Із запізненням майже у півтора місяці від початку передплатної кампанії в минулі роки, “Укрпошта” нарешті відкрила можливість читачам оформити підписку на улюблені газети на наступний 2024 рік. Запрошуємо всіх передплатити наші видання на наступний рік, щоб отримувати цікаву та корисну інформацію. 


Передплатна кампанія на наступний рік триватиме:

  • до 20 грудня 2023 року – для загальнодержавних медіа, 
  • до 26 грудня 2023 року – для місцевих медіа. 

Ваша передплата - це, вважайте, ваш донат в інформаційну зброю. Друковане слово допомагає Україні воювати з рф. Газети інформують людей про ситуацію на фронті, про місцеві події, про допомогу Збройним Силам України, про працю волонтерів. Газетне слово піднімає дух населенню, згуртовує людей. При цьому, якщо в Інтернеті ніхто не відповідає за достовірність інформації, то газети несуть повну відповідальність за кожне слово. І тому в Інтернеті ви бачите часом різний словесний мотлох, газета ж подає інформацію достовірну і відповідає за це.

         Приймання передплати здійснюється:

•  у  відділеннях поштового зв’язку;

•  листоношами на доставних дільницях;

•  на сайті АТ «Укрпошта» через сервіс «Онлайн - передплата» за посиланням https://peredplata.ukrposhta.ua


Газету “Тиждень” можна передплатити за двома індексами - на рік або помісячно. Пільговий індекс на рік - 61534. За цим індексом на рік газету “Тиждень” можна передплатити за 451 гривню, зекономивши 128 грн., якщо робити це помісячно. Крім того, кожного разу передплачуючи на місяць чи квартал, ви будете доплачувати пошті 15 грн. за оформлення. Краще заплатити ці гроші один раз і передплатити газету на весь рік. Якщо ви подивитесь на річні ціни двох інших місцевих газет, то їхні ціни набагато більші за “Тиждень”. Наприклад, вартість “КД” більша за нашу на 176 грн., “НТ” дорожча на 128 грн.

Передплатити видання можна за наступними каталогами:

  •  «Каталог видань України “Преса поштою” на I півріччя 2024 року»;
  • Каталогами місцевих періодичних видань відповідного регіону АТ «Укрпошта» на I півріччя 2024 року.


В рамках передплатної кампанії у всіх ВПЗ буде проводитися акція «Я люблю передплату». В Акції візьмуть участь всі клієнти, які оформлять передплату на будь-яке видання передплатних каталогів (у ВПЗ чи он-лайн) вартістю від 100 грн та більше, терміном не менше, ніж на 6 місяців. Серед учасників акції будуть розіграні подарунки. З умовами участі в акції можна ознайомитись на сайті АТ «Укрпошта»  у розділі «Акції» або у поштових відділеннях.


Комментариев: 0
Добавить комментарий