У Тростянці випускникам центру профтехосвіти вручили дипломи електрогазозварників і кухарів

У Тростянці Сумської області вітали випускників відокремленого підрозділу Охтирського центру професійно-технічної освіти. Молоді люди, які пройшли повний курс навчання, отримали документи про середню освіту та здобуту робітничу професію.


Випускників і студентів вітали з нагоди завершення чергового навчального року. На майдані навчального закладу провели урочисту лінійку. Розділити приємні відчуття свята прийшли до своїх дітей деякі з батьків, рідні та друзі. 



Організатори свята з нагоди завершення навчального року зробили все, щоб ця подія у житті молодих людей запам`яталася і збереглася надовго. Звучала музика, місце проведення було прикрашене різнокольоровими шарами, в центрі уваги - нарядні випускники з стрічками на грудях. Для всіх це була урочиста і надзвичайно зворушлива подія. 


Всіх тепло привітав завідувач відокремленого навчального підрозділу м. Тростянець ДНЗ «Охтирський центр ПТО» Петро Кузуб.

Він вручив дипломи, привітав здобувачів освіти із закінченням освітнього закладу та здобуттям професій. Побажав, щоб отримані знання, вміння та навики стали запорукою їх вдалого професійного майбутнього. 

Приєдналися до керівника педагоги, майстри виробничого навчання, які також побажали випускникам щастя, успіхів та миру у нашій країні, щоб вони завжди прагнули до нових знань, отримували задоволення від своєї роботи. 

Загалом місцевий заклад професійно-технічної освіти в цьому році виконав поставлену перед ним ціль, підготував чергове поповнення робітничого класу. Буквально перед випускним у відокремленому навчальному підрозділі проходила державна кваліфікаційна атестація для здобувачів освіти групи №5 за професією «Газозварник. Електрозварник ручного зварювання». Кваліфікаційна комісія оцінювали результати професійної підготовки здобувачів освіти, підводили підсумки за показниками виробничої практики та захисту дипломних робіт. На засіданні ДКА комісія відзначила високий рівень підготовки здобувачів освіти, їхню цілеспрямованість, наполегливість та бажання стати справжніми професіоналами.

І це закономірно. У закладі відмінна виробнича база, в тому числі високотехнологічне обладнання, що дає можливість зварювати майже всі метали і сплави. Під час виробничого навчання учні виконують ручне електродугове зварювання (різання) деталей, конструкцій та труб із сталі, чавуну, кольорових металів і сплавів, зварювання на автоматах. Навчальні заняття проходять у зварювальній майстерні європейського рівня, обладнаній сучасними приладами зварювання.


Перед зварювальниками успішно склали іспити здобувачі освіти групи № 7 "Кухар. Кондитер". Випускники успішно склали державну кваліфікаційну атестацію, продемонструвавши достатній рівень теоретичних знань та практичних навичок.   

У непростий час молоді люди виходять на самостійну дорогу. Головне – у кожного з них є необхідна база знань і міцні навички обраної робітничої професії. То ж наполегливості кожному у досягненні успіхів у вашій майбутній діяльності і житті. 

А у відокремленому навчальному підрозділі м. Тростянець ДНЗ «Охтирський центр ПТО» чекають на нові поповнення студентів. І хто планує набути на подальше життя навички престижної робітничої професії, годі роздумувати - на сьогодні відбувається набір до навчального закладу. Для іногородніх - гуртожиток. Для всіх студентів гарантована стипендія, практика та стажування. 

Училище чекає на вас.

Комментариев: 0
Добавить комментарий