Тростянецькі любителі скандинавської ходьби з`їздили на патріотичну акцію до Львова


На спортивному патріотичному заході "Воля. Перемога. Об'єднання" побували любителі скандинавської ходьби з Тростянця Сумської області. Захід проводився на підтримку Збройних Сил України у древньому місті Львів. Учасники не тільки змагалися на різних дистанціях, а долучилися до збору фінансової допомоги для захисників ЗСУ.

У спортивному святі взяли участь більше 300 спортсменів з багатьох малих і великих міст - Львова, Києва, Харкова, Одеси, Броварів, Тернополя, Слов'янська, Мукачева, Запоріжжя. Поїхала на захід і команда з Тростянця на чолі з ветераном спорту Миколою Лободіним. 
Головною метою благодійного забігу був збір коштів для ЗСУ. На зібрану суму організатори планують придбати дрони для Львівської ТРО. Тому кожен учасник робив стартовий грошовий внесок: дорослі скидалися по 500-700 грн., дитячий внесок складав 200 грн.
Дорослі кросмени долали дистанцію 10 км, стільки ж долали і любителі скандинавської ходьби. 
Тростянецькі скандинави фінішували з гарними результатами: Лободін Микола - 1:16:08; Карачевцева Ірина - 1:22:25; Зубова Зоя - 1:29:48; Ярова Тетяна - 1:33:10. Діти бігали на короткі дистанції - 100 і 200 метрів. 
Захід додав всім учасникам гарного настрою, здоров`я, поклав дружбу для нових стосунків між спортсменами. Дорослі, які долали довгі дистанції, отримали пам`ятні медалі.

Комментариев: 0
Добавить комментарий