Для зручності людей у Тростянці в Будинку побуту облаштують ліфт

Тривають роботи по капітальному ремонту Будинку побуту у Тростянці Сумської області. Після капітального ремонту будівля зміниться не тільки зовнішньо, а функціонально. 

Перший поверх перетвориться на супер-маркет "Продуктова хатка". На другому розмістилися побутові служби, які залишилися працювати і не переїхали в інші місця. Третій поверх - торгові павільйони промислових і господарських товарів. 

Вже сьогодні у підприємців, які планують заселитися на третій поверх, виникає питання логістики - яким чином вони будуть доставляти наверх свої товари. І в який спосіб покупці, коли торгівля відкриється, потраплятимуть до них нагору, кому буде не під силу долати відстань сходами. 
Виявляється, в планах забудовників є рішення звести в будівлі ліфт. Це буде добудована красива прозора із скла і металу з тильного боку споруда (з боку магазину "Континент"). На цьому ліфту можна буде доїхати і на другий, і на третій поверхи.
Загалом, на одній з останніх сесій Тростянецької міськради, обговорюючи завдання по відновленню громади, вказувалося, що в недалекій перспективі у Тростянці багато будівель будуть обладнані ліфтами. Навіть двоповерхові будівлі.
Комментариев: 0
Добавить комментарий