Через збій системи контролю у Тростянці призупинили видачу президентської гуманітарки

Після майже місяця затримки з моменту отримання, у Тростянці Сумської області, нарешті розпочали видачу продуктових наборів, наданих державою за президентською програмою. До Тростянецької ОТГ надійшло значно менше, ніж попередньо оголошувалося – лише 10 тисяч продуктових наборів замість 14 тис. 200. Люди занепокоєні, чи вистачить наборів на кожне домоволодіння. Тому вже в перший день в п`яти пунктах видачі вишикувалися немалі черги.

Аби уникнути хвилювання людей, міська рада вирішила на кожен день прописувати на своєму сайті конкретні вулиці, жителі яких приходять і отримують пакунки. «Списки таких вулиць будуть оновлюватися щодня. Слідкуйте за нашими повідомленнями!», - звернулася міська рада до жителів громади на своєму сайті.

Однак вже через день видача гуманітарної допомоги була призупинена – сьогодні приблизно об 11-й ранку вийшла з ладу система комп`ютерного контролю видачі наборів. Люди, що зібралися на подвір`ях шкіл, де і відбувалася видача президентських наборів, простояли з опівдня і до вечора, але так ні з чим і пішли по домам. 


Поки що незрозуміло, скільки часу знадобиться комп`ютерщикам міськради та шкіл, аби налагодити роботу системи. А люди хвилюються, чи будуть внесені корективи у списки вулиць. Адже сьогодні – 13 жовтня – так і не отримали свої пакунки жителі понад 70 вулиць і провулків Тростянця. 

Комментариев: 0
Добавить комментарий