На Сумщині розпочато передплату на друковані ЗМІ на 2023 рік

З 12 вересня розпочато передплату газет та журналів на 2023 рік. Це вже друга передплатна кампанія, яка проводиться  під час воєнного стану в  країні. Працюючи в складних умовах Сумська дирекція "Укрпошта" не припиняє свою роботу, роблячи все для  того, щоб клієнти могли передплатити та отримувати у подальшому необхідні періодичні видання. 


Як повідомила Сумська дирекція "Укрпошти", передплатити газети та журнали загальнодержавної сфери розповсюдження можна до 16 грудня, а місцеві  (обласні, міські, районні) в строки, що визначені згідно з укладеними з редакціями договорами. 

Не зважаючи на те, що через війну передплатні каталоги мають менший перелік газет та журналів, ви знайдете для себе найпопулярніші громадсько - політичні, розважальні, дитячі, молодіжні та інші видання. Оформити передплату можна через листоношу, у поштовому відділенні або на сайті Укрпошти через сервіс «онлайн-передплата».

 Укрпошта запрошує вас прийняти участь в акції «Я люблю передплату», яка триватиме до 25 грудня 2022 року. Передплативши періодичні видання ви маєте шанс виграти сучасну побутову техніку: конвектор електричний, мультиварку, електрочайник, праску чи Powerbank. Розіграш буде проведений серед  клієнтів, які оформлять передплату видань на суму від 100 грн на термін не менше ніж 6 місяців.  А учасник, який передплатить максимальну кількість видань з найбільшою сумою вартості отримає супер подарунок -  плазмовий телевізор.    

          Для участі у розіграші супер подарунку необхідно:

  • Передплатити  від п»яти та більше видань вартістю від 100 грн кожне, терміном на 6 місяців,
  •  надіслати на електронну пошту katalog-periodiki@ukrposhta.ua фото або скановану копію бланка ф. СП-1 та квитанцію (розрахунковий чек),
  • зазначити контактний номер телефону.

Долучайтеся до передплати, а Укрпошта докладе всіх зусиль, щоб доставити пресу кожному передплатнику! 

Комментариев: 0
Добавить комментарий