Юні жителі Тростянця організували вуличну торгівлю: зібрані гроші - для ЗСУ

   Підтримують наших військових у боротьбі з російськими загарбниками не тільки дорослі, а й маленькі українці. Група підлітків з Тростянця Сумської області на своїй рідній вулиці влаштували торговий настил, з якого продають перехожим різні штучні товари. Частину виручених грошей планують передати волонтерам, які плетуть маскувальні сітки, а на інші хочуть закупити кілька бронежилетів та касок для земляків-бійців ЗСУ.

   Родіон, Олександр, Данило, Кристина, Андрій, Матвій… Діти навчаються в середніх класах міської школи, а вже вчиняють цілком дорослі вчинки. Причому, не вперше. Майже все літо діти на своїй вулиці організували блок-пост. А зараз – у сонячну погоду, після уроків влаштували вуличну торгівлю, гроші від чого збирають для української армії.

  • Наші військові нас захищають і ми допомагаємо їм перемогти росію у цій війні, - каже один з юних волонтерів Родіон.

   На імпровізованому торговому настилі різні товари. Частина з них виготовлені власноруч, наприклад гумові браслетики, виготовлені у національних кольорах або вироби з домашньої випічки від батьків. Є товари, куплені в інших торгових точках, які діти перепродають - шоколадки, пакетики кави чи корм для котів, Ціни на товари встановлюють самостійно – щоб повернулися витрачені гроші плюс - допомога військовим.

   Батьки дітей були не проти такого починання. Перехожі такі вчинки називають дитячим подвигом і залюбки купують виставлені на продаж речі або просто дають дітям гроші.

Комментариев: 0
Добавить комментарий