Боромляни збирають гроші на автомобіль для місцевого загону територіальної оборони

Уже понад сто днів ми живемо у країні, яка чинить опір агресору. Своєю силою та незламністю світ вражають не лише мужні воїни Збройних Сил України. Наближає перемогу і мирне населення. В селі Боромля Сумської області жителі завершують збір коштів для придбання автомобіля для потреб місцевого добровільного формування територіальної оборони. 

У березні цього року село пережило російську окупацію. Воював з ворогом та разом із ЗСУ визволяв села громади і місцевий загін територіальної оборона. Тому жителі свідомі, наскільки цей підрозділ є важливим для їхнього захисту. В загоні ТрО – всі свої, місцеві патріоти, захисники. Коли фронт далеко, тут займаються підготовкою громадян до спротиву. А раптом ворог знову прийде на їхню землю, то знову візьмуть до рук зброю, партизанитимуть, чим вже займалися, допомагатимуть і Збройним Силам в організації руху опору.

  • Є мирний час, є особливий період, є військовий стан. Територіальна оборона має бути готовою допомагати в кожний з цих періодів, - каже один із ініціаторів збору коштів на автомобіль Сергій Гонтаренко.

Автомобіль буде важливим помічником у оборонівців під час бойових дій. Не обійтися без нього і коли фронт далеко. Наприклад, одним з завдань тероборони є охорона об’єктів критичної інфраструктури. Боромлянська громада територіально доволі розлога, в ній чимало сіл. Тому тут потрібно мати надійний транспортний засіб. Автомобіль підшукали. Майже всю суму вже зібрано. Залишилось пройти, так би мовити, фінішну пряму. Волонтери закликають всіх небайдужих доєднатися. А всім, хто вже надав кошти на цю благородну справу, дякують

Кошти можна переводити на карту 4390 4906 0156 9398 або приносити безпосередньо в приміщення сільського Будинку культури, де їх приймуть волонтери. 

Комментариев: 0
Добавить комментарий