Мер Тростянця в людному місці грубо ображав волонтера

Інцидент стався вчора в центрі Тростянця Сумської області неподалік одного з пунктів видачі гуманітарної допомоги, що біля магазину «Тростинка». Очільнику міста Ю.Бову, який там перебував, здалося, що молодий чоловік, який стояв біля магазину на вулиці, викинув собі під ноги цигарку. Мер підійшов до нього і в грубій формі, звертаючись на «ти», почав вимагати, аби той підібрав недопалок і відніс його в урну. 

Натомість молодий хлопець, відомий у Тростянці волонтер Віталій Яковлєв заперечив сам факт того, що палив цигарку і що смітити не збирався. А меру порадив звернути увагу на суцільну антисанітарію в місті і що тому краще не на людей "кидатися", а зайнятися прибиранням смітників по всьому місту. 

Меру це явно не сподобалося. В ході перепалки Бова обізвав волонтера «па..ом».   

«Я па..о?», - перепитав волонтер.

«Так, ти. Мусориш стоїш…Кинув окурок… Наступного разу засуну його тобі знаєш куди…», - сказав мер хлопцю.

Відео інциденту засняв на телефон інший волонтер - Мирослав Шило. Обоє перебували на цьому місці тому, що тут у них організована роздача безкоштовних обідів малоімущим. Мер вимагав не знімати його на телефон, відімкнути камеру. Однак коротке відео було зроблено Незабаром воно з`явилося в соцмережі і викликало неабиякий резонанс. Громадськість відреагувала різко.

Виктория Гаврилова

"...Я взагалі, не розумію, ким він себе возомнив? Ганьба, як такий може керувати містом? Він скоро по хатах зі зброєю піде, бо люди йому не вклонилися. Це за межами добра і зла".

Елена Скороход

Оооооо який херой!!!! А де ти був, коли рашисти перетворили шоколадну фабрику, міську раду в сміттєзвалища? Чому втік, а не слідкував за порядком та чистотою міста, як зараз це робиш? Чому не тикав носом рашистів, які завалили горами сміттям наше місто! А зараз подивіться, який намалювався, ображаєш людей...".

Roman Anatolich

Кинув недопалок- бидло. Кинув місто - мер-герой. Робіть висновки

Комментариев: 0
Добавить комментарий