Сміттєві терикони Тростянця: третій тиждень в місті не вивозяться побутові відходи

У Тростянці Сумської області вже третій тиждень з вулиць не вивозяться побутові відходи. Сміттєві баки переповнені, прямо на вулицях люди повиставляли мішки із заповненими відходами і не забирають їх - чекають, що ось-ось приїде трактор і забере сміття. Але машини і трактори, які зазвичай їздять по графіку вулицями міста та деяких сіл, виходить, взагалі перестали обслуговувати клієнтів.

Скарги до місцевої ради надходять чи не з усіх мікрорайонів міста: Смородине, Гай, залізничний... Переповнені контейнери стоять біля багатоповерхових будинків на вулиці Татаренка, з тильного боку колишньої друкарні. Замість комунальників цим хламом активно займаються бродячі коти і собаки, які розтягують непотріб навкруги.
Сміття, здається, заполонило все місто. З дощами воно розтікається навкруги. І поки немає спеки, сморід від цього безладу відчувається не скрізь.  Але якщо і далі смітники не прибиратимуться, то Тростянець чекають великі екологічні проблеми, забруднення навколишнього природного середовища. 
Можна припустити, що бездіяльність комунальної служби виникла через проблеми з пальним чи його високою вартістю. Однак людям ні міськрада, на профільне підприємство "Екосервіс" поки що нічого не пояснюють і ніяк ситуацію не коментують.
Комментариев: 0
Добавить комментарий