Заступник голови Сумської ОВА публічно присоромив мера Тростянця в піарі на чужій праці

Цієї суботи у Тростянці Сумської області відбулася велелюдна толока – група жителів обласного центру разом із волонтерами добровольчого батальйону «Добробат» провели чергове прибирання території привокзальної площі. До участі у толоці приєдналися місцеві рятувальники та небайдужі жителі міста. Тростянецька міська рада до цієї акції не мала жодного відношення. Натомість мер Тростянця Юрій Бова буквально відразу по її закінченні не оминув можливості інформаційно «долучитися» до неї. 


На своїй сторінці у Фейсбук він пише «Чергову суботню толоку організували разом з Олегом Клименчуковим та Добробатом у Тростянці. Кожному волонтеру, що приїхали з Сум прибирати від наслідків війни наше місто щира подяка за вашу працю». 


Олег Клименчуков відповів тростянецькому меру:

 «Шановний Юрій Бова, припиніть піаритись на роботі інших людей. Особисто ви до сьогоднішнього заходу не маєте жодного відношення. Це розбирання завалів у м. Тростянець організовано Сумська обласна військова адміністрація та особисто Дмитро Живицький, спільно з ДСНС України (Головне управління ДСНС України у Сумській області) та волонтерським рухом Добробат…»

Комментариев: 0
Добавить комментарий