Охтирська тероборона подякувала фермеру з Люджі за підтримку Збройних Сил України

З перших днів повномасштабної війни Охтирський Сумської області батальйон територіальної оборони ЗСУ перебуває на передовій у боротьбі з російськими загарбниками. Допомагають нашим доблесним бійцям бити ворога і представники місцевого бізнесу. В тому числі і сільські підприємці. 


Вчора, в День пам'яті та примирення, військові цього підрозділу спеціально приїхали в село Люджа Тростянецької ОТГ, щоб подякувати місцевому фермеру Олександру Слівкіну і всьому колективу господарства за надання техніки для потреб Збройних Сил України.


Військові побували у фермерському господарстві, поспілкувалися з землеробами, вручили аграріям дві Подяки – одну керівникові агрофірми Олександру Слівкіну, а іншу – механізатору цього господарства Михайлу Єрофеєєву. 


  • Одну справу робимо. Сьогодні вся Україна працює на нашу перемогу: хтось бореться на передовий, хтось приймає біженців чи лікує поранених, а ми допомагаємо на своєму рівні, надаючи військовим формуванням допомогу технікою чи підтримуючи своє населення продовольством, - говорить Олександр Слівкін. 


Деталі фермер не розповідає, однак відомо, що коли наші війська вибивали росіян із окупованої Тростянецької громади, він не роздумуючи передав у користування ЗСУ деяку власну гусеничну техніку та один повноприводний автомобіль, крім того підвозив українським військовим продовольство. А під час ворожої окупації не раз роздавав населенню громади свинину з власної ферми. Біля 3,2 тонни в такий спосіб фермерське господарство безоплатно передало м`яса мешканцям мікрорайону Смородине у Тростянці, а також жителям навколишніх сіл Люджа, Кам'янка і інших. А ще – фермер не раз привозив і роздавав людям прямо з автомобіля хліб.    


Так разом і воюють. Охтирщина і сьогодні є плацдармом для захисту від орків. В теробороні служать немало земляків з Тростянця, Охтирки, Великої Писарівки, сумлінно продовжують робити свій внесок в таку жадану перемогу. І аграрії їх в цьому активну підтримують Збройні Сили України, допомагаючи всім, чим можуть, коли в цьому виникає потреба.

Комментариев: 0
Добавить комментарий