У Тростянці на зруйнованій ворогом привокзальній площі волонтери і ДСНС провели прибирання

Тростянець Сумської області поступово відроджується від наслідків місячного панування тут військ рф. Вчора тут, на привокзальній площі, яка зазнала чи не найбільших в місті руйнувань під час місячної ворожої окупації, небайдужі тростянчани спільно з місцевими рятувальникам ДСНС Сумської області провели масову толоку. 

На залізничному вокзалі знаходився штаб окупантів. А на самій площі 40-ї армії було дуже багато ворожої військової техніки. Але не судилося їм там довго панувати. Славетні українські воїни знищили і штаб, і техніку ворога, вигнали звідси окупантів.

Тепер наслідки присутності ворога у прямому слові - вимітають жителі громади. На тоолоці добре попрацювали, чимало зробили по очищенню свої землі. Ще не один день доведеться тут прибиратися, але початок вже зроблено, аби привести все до бодай довоєнного стану. 



Піротехніки ДСНС вже закінчили очищення цієї території від вибухонебезпечних предметів. І відразу ж небайдужі тростянчани взялися розбирати уламки, розчищали територію, прибрали її від залишків російської «спецоперації». 

У роботі люди втомилися. Але, як самі зізналися, це була приємна втома, від якої на душі була приємна насолода. Рідне місто поступово очищається від наслідків ворожої окупації.

Комментариев: 0
Добавить комментарий